Viestintäpalvelut yrityksille

Tehokkaan tiimi- ja tietotyön ratkaisut

Yritysmaailma muuttuu luonteeltaan globaalimmaksi lisääntyvän työvoiman liikkuvuuden ansiosta sekä etätyöntekijöiden määrän lisääntyessä. Joustavien ja tehokkaiden viestintäratkaisujen merkitys korostuu niin Suomessa kuin kansainväliseen toimintaan liittyvässä yhteydenpidossa. Uusien viestintäratkaisujen avulla tavoitetaan asiakkaat paremmin ja parannetaan työntekijöiden välistä yhteistyötä sekä vastataan työn joustavuuden tuottamiin haasteisiin.

Jos etsit monipuolista ja työskentelyyn vaihtuviin olosuhteisiin sopivaa sähköpostipalvelua, Office 365 for Business on yrityksellesi oikea palvelupaketti. Pilvitallennustila, HD-videoneuvotteluyhteydet ja Office-ohjelmistojen käyttö mahdollistavat tehokkaan työskentelyn niin kotona, toimistolla kuin tien päälläkin.

 

Lue lisää Office 365 ratkaisuista

  • DNA mobiililiittymät
  • o365 sähköposti
  • videoneuvottelu
  • microsoft teams
  • pilvipalvelut
  • infonäytöt, digital signage

Edut sinulle

Monipuolinen viestintä
helpottaa yhteistyötä

Tiimityöskentely sujuu eri sijainneista tai työskentelyajoista huolimatta.

Sujuvat tapaamiset
verkossa

Säästä aikaa ja rahaa matkakulujen ja tuottavuuden muodossa. Luontokin kiittää.

Tieto kulkee
sisällä ja ulkona

Hyvä viestintä sitouttaa niin työntekijöitä kuin asiakkaitakin.

Pilvipalvelut

Pilvipalvelut tarjoavat ketterän ja kustannustehokkaan ratkaisun, joka skaalautuu tarpeisiinne liiketoiminnan kehittyessä.

Käytössäsi on aina ohjelmien uusin versio, eikä työaikaa kulu päivitysten tekemiseen. Suunnittelemme kustannustehokkaat ja joustavat pilvipalveluratkaisut, joissa huomioidaan toimintanne mm. muuttuvat kapasiteetti- ja tietoturvavaatimukset sekä tietojen varmuuskopiointi.

 

Lue lisää pilvipalveluista

  • office 365 pilvipalvelut
  • M-files
  • microsoft azure

Viestintää ja näkyvyyttä infonäytöillä

Digitaalinen infonäyttö viestii puolestasi 24h, niin sisällä kuin ulkonakin. Voit lisätä avointa tiedotusta työpaikalla ja vahvistaa yhteenkuuluvuuden tunnetta eri toimipisteissä, tai tehostaa markkinointia videoilla, kuvilla tai teksteille liiketilassa, kadulla tai rakennuksen ulkoseinässä.

Infonäyttöjä löytyy pienestä tiskinäytöstä aina suuriin, modulaarisiin ulkomainostauluihin saakka, ja voimme asentaa infonäytön haluamaasi paikkaan seinä-, katto- tai lattiatelineellä. Sisällön päivitys tapahtuu kätevästi verkossa (Digital Signage), ja verkkoyhteys näyttöön voidaan luoda myös 3G-mobiiliverkon avulla.

Yhteydenottopyyntö

Verkkokokousjärjestelmät

Videoneuvottelut ja verkkokokoukset mahdollistavat neuvottelut ja päätöksenteon niin, että palaverin osapuolten ei tarvitse olla saman pöydän ääressä. Etäkokoustaminen on kustannustehokas ja ekologinen tapa kokoontua ja tehdä yhteistyötä kasvotusten sijainnista riippumatta.

Hyvät verkkoyhteydet ja laadukkaat videoneuvottelulaitteet ovat sujuvan kokouksen edellytys tarjoten vertaansa vailla olevan yhteydenpitomahdollisuuden oletpa sitten kannettavan tietokoneesi, älypuhelimesi tai tablet-laitteesi ääressä. Verkkokokousjärjestelmällä toteutat helposti myös webinaarit ja verkko-opinnot.

Yhteistyötä
ilman rajoitteita

Eri toimipisteiden välinen yhteydenpito sujuu luontevasti kasvotusten – sähköisin keinoin.

Ei enää väliin
jääneitä kokouksia

Säästä aikaa ja rahaa matkakulujen ja tuottavuuden muodossa. Osallistu kokoukseen missä tahansa.

Webinaarien
hyötykäyttö

Hiilijalanjäki kevenee kaikilta, kun toimit fiksusti verkossa. Luonto kiittää.

Asiakkuustiimi

myynti@frendy.fi

Haluatko parempia viestintäratkaisuja?

Laita viesti, niin otamme yhteyttä!

Hyviä laitehankintoja

Jotta voit keskittyä laitteiden käyttöön selvittelyjen sijaan.

Tutustu

Ajantasaista tietoturvaa

Alan parhaat tekniikat tietoliikenneympäristösi suojaksi. Suojautumalla ennakkoon säästät pitkän pennin!

Tutustu