Toimiston kalusteet ja tarvikkeet

Kestäviä kaluste- ja tarvikevalintoja

Toimivat kalusteratkaisut ja hyvä ergonomia ovat työhyvinvoinnin elinehtoja. Kuinka paljon paremmin jaksatkaan keskittyä ilman selkä- ja käsikipuja!

Saat meiltä parhaat ratkaisut toimiston hyvinvointiin ja sujuviin tarviketoimituksiin, alan parhailta toimittajilta ja valmistajilta. Neuvomme ergonomiavalinnoissa ja teemme työpäivästäsi hieman keveämmän!

Tulostustarvikkeiden lisäksi tarjoamme myös monipuolisen valikoiman erilaisia tulostusratkaisuja.

 

Yhteydenottopyyntö

  • toimistotuotteet
  • kalusteratkaisut
  • ergonomiatuotteet
  • salli-satulatuolit
  • tulostustarvikkeet & -materiaalit

Edut sinulle

Työhyvinvointia
ja jaksamista

Autamme ergonomiakysymyksissä ja välinevalinnoissa

Sujuvat
tarviketoimitukset

Jotta sinulla on kaikki, mitä työhösi tarvitset silloin, kun niitä tarvitset

Kestävät
kalusteratkaisut

Hyvä suunnittelu tuo säästöjä pitkällä tähtäimellä

Wintunix ErgoSetti kokeiluun!

Vähennä kipua ja ehkäise jännityksiä & sairauspoissaoloja sekä tehosta työntekoa hyvällä työergonomialla! Wintunix ErgoSettiin kuuluvat:

  • Contour unimouse
  • Contour rollermouse red plus
  • contour balance keyboard

Kokeile ergosettiä työpaikallasi viikon ajan maksutta! Toimitamme setin suoraan työpaikallesi Savonlinnan kaupunkialueella – tietysti huolellisesti desinfioituna.

Sovi sopivasta kokeiluviikosta alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, tai laita sähköposti Sarille: sari.suomalainen@wintunix.fi

Ergonomiatuotteet

Huono työasento ja liikkumattomuus työpäivän aikana  aiheuttaa tuki- ja liikuntaelinsairauksia sekä staattista lihasrasitusta, joka haittaa verenkiertoa ja aiheuttaa lihasten väsymistä. Apua näihin ongelmien ennaltaehkäisyyn on kuitenkin saatavilla!

Kun käytät sähköistä työpöytää ja seisot osan päivästä istumisen sijaan ehkäiset monia vaivoja. Myös työpistematto, tasapainolauta tai aktiivituoli  parantavat selän hyvinvointia. Ergonominen hiiri, eli RollerMouse, auttaa mikäli hiirenkäyttöön liittyvien vaivojen, kuten hiirikäden ja  tenniskyynärpään ehkäisyssä.

Ergonomia-valikoimamme muodostuu tutuista laatumerkeistä, kuten ErgoFinlandBackapp-aktiivituolit, Salli-satulatuolit ja Contour-hiirituotteet – kysy lisää Sarilta!

Työvälineet etätöihin

Tarvitsetko hyvät sankaluulokkeet mikrofonilla, entä taustamelusuodatusta? Haluatko tilaasäästävän ja säädettävän läppäritelineen vaihteleviin työasentoihin? Auttaisiko ergonominen ilmakennotyyny istumaan mukavammin? Autamme näissä ja muissa etätyön tuomissa tarpeissa.

 

Tarviketäydennys postitse

Meiltä saat mm. mapit, viestilaput, kynät, muovitaskut, kahvin, maidot, käsipyyhkeet, tulostuspaperit ja  tulostimien värikasetit kätevästi samalla tilauksella.

Kiinnostuitko?

Jätä viesti, ja otan pian yhteyttä.

Tulostusta ilman tukoksia

Monipuolinen tulostuspalvelu vai yrityskäyttöön sopiva laitekokonaisuus?
Oikeat ratkaisut käyttötarkoituksen mukaan.

Tutustu

Leasing vapauttaa pääomaa

Vuokraus on joustava ja kustannustehokas ratkaisu laitehankintojen rahoitukseen, kun haluat ennakoida ja budjetoida ICT-investointeja.

Tutustu