Lähituki

Wintunix – Aina lähellä.

Yksi toimintamme perusajatuksista on se, että asiakkaamme eivät jää pulaan. Ripeästi toimiva lähitukipalvelumme auttaa asiakasta ongelmatilanteissa sekä kehittää toimintaympäristöä yhdessä hänen kanssaan. Asennukset ja tukipalvelut voidaan toteuttaa joko asiakkaan luona paikan päällä tai etäyhteyttä hyödyntäen. Lähitukeen räätälöidään aina sopimustuntihinta asiakkaan tarpeiden mukaan.

Etätuki

Wintunix – Lähellä sinua.

Etäyhteydellä tarjottava ja nopeasti reagoiva tukipalvelu on saatavilla yritysasiakkaille paikasta riippumatta, tarvitaan vain toimiva internet-yhteys. Etätuen lisäoptioina tarjoamme tietoturva- ja varmistuspalvelun.

Ylläpito

Wintunix – Sinun asiantuntijasi.

Jos liiketoimintasi riippuu vahvasti tietojärjestelmistä, on niiden ylläpito suositeltavaa antaa ammattilaisten hoidettavaksi. Autamme asiakkaitamme vuosien kokemuksella kehittämään toimintaympäristöjä mahdollisimman nykyaikaisiksi ja sujuviksi. Huolehdimme siitä, että asiakkaamme palvelimet, työasemat, lähiverkko ja virranhallinta toimivat moitteetta kellon ympäri. Valvonta suoritetaan ennakoivasti automaattisen järjestelmämme avulla. Jos ongelmatilanteita tulee silti eteen, ratkaisemme ne rivakasti. Ylläpito toteutetaan joko asiakkaan tiloissa tai etäyhteyden avulla. Toimintamallit luodaan yhdessä asiakkaan kanssa ja ylläpitoon sovitaan sopimustuntihinta asiakkaan tarpeiden mukaan.

Huolto

Wintunix – Ratkaisu ongelmiisi.

Tietotekniikkalaitteiden asennukset ja huoltotyöt teemme vuosien kokemuksella asiantuntevasti ja sovittujen aikataulujen mukaisesti. ”Kysy rohkeasti, apua saatavilla – Ongelma ratkaistu”