Muut Palvelut

ICT-asiantuntijapalvelut

Iso tai pieni projekti, osaavat ICT-asiantuntijamme ovat palveluksessasi.
Tarjoamme tukea monipuolisiin ICT-asiantuntijatehtäviin tarpeesi mukaan, kun yrityksesi osaaminen tai resurssit eivät riitä projektin läpiviemiseen. Hyödynnä asiantuntemuksemme yrityksesi ICT-ympäristöön liittyvissä pidemmissä projekteissa tai yksittäisissä toimeksiannoissa. Konsultoimme, neuvomme ja huolehdimme niin suunnittelusta kuin käytännön toteutuksesta.

Lue lisää

Tulostuspalvelut

Yhtenäistämällä yrityksesi tulostusasiat tehostat toimintaasi ja säästät selvää rahaa. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja sujuvaan tulostamiseen. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään tarpeidesi mukaiset laitteet, tuotteet ja palvelut yrityksesi tulostusympäristön yhdenmukaistamiseen ja tehokkaaseen kustannusten hallintaan.
Tarvitsetko apua tulostusviidakon järkeistämiseen?

Lue lisää

Verkkopalvelut

Sujuvat tietoliikenneyhteydet ovat useimman yrityksen elinehto ja päivittäisen työskentelyn edellytys. Tarjoamme asiantuntevia tietoliikennepalveluja, joiden suorituskyky ja tietoturvallisuus vastaavat yhä lisääntyvän tietomäärän haasteisiin.
Tuntuuko jatkuvasti muuttuvan tietoliikenneympäristön hallinta hankalalta tehtävältä?

Lue lisää

Rahoituspalvelut

Tarjoamme vuokrauspalveluita (leasing) vaihtoehtoisena ratkaisuna ICT-investoinnille. Vuokraus rahoitusratkaisuna voidaan toteuttaa niin yksittäisen tuotteen rahoituksesta aina mittaviin projektihankkeisiin.

Lue lisää

Elinkaaripalvelut

Kustannustehokkailla elinkaaripalveluilla voit vapauttaa resursseja ja keskittyä liiketoimintaasi. Elinkaaripalvelumme kattavat halutessasi kaikki yrityksesi ICT-laitteisiin ja ohjelmistoihin liittyvät vaiheet: laitteiden hankinnan, asennukset ja ylläpidon yrityksesi tarpeita myötäillen.

Lue lisää

ICT-infra palvelut

Haluaisitko ulkoistaa ICT-ympäristösi suunnittelun, asennuksen ja ylläpidon? Tarjoamme yrityksesi tarpeisiin mitoitettuja ICT-infraratkaisuja, joilla voit varmistaa, että ICT-ympäristösi ratkaisut ovat aina ajan tasalla ja toimivat tehokkaasti kaikissa tilanteissa.

Lue lisää

ERP-järjestelmät

Jokaisella yrityksellä on erilaisia prosesseja sekä tarpeita. Menestyvä yritys osaa hyödyntää tehokkaasti liiketoiminnallisiin haasteisiin tarvittavaa teknologiaa, joka sitoo koko yrityksen toiminnot kasaan. Hyvä ja monipuolinen ERP-järjestelmä yhdistää kaikki liiketoimintaprosessin osat sekä tarpeet ja tuo kokonaisvaltaisen toiminnanohjauksen yrityksen prosesseihin. ERP-järjestelmillä pyritään parantamaan yrityksen tehokkuutta niin toiminnallisesti kuin taloudellisestikin.

Lue lisää

Dokumentinhallinta

Dokumenttien etsimiseen kuluva aika on erilaisten arvioiden mukaan 5 – 50 % työajasta. Dokumentinhallintaratkaisuilla löydät nopeasti tarvitsemasi dokumentit silloin kun niitä tarvitset.

Lue lisää

CRM-järjestelmät

Yritysten liiketoiminta perustuu asiakassuhteisiin: asiakkaitten ja heidän tarpeidensa tuntemiseen, sekä siihen, kuinka asiakas saadaan palaamaan yrityksesi palvelujen ja tuotteiden pariin aina uudelleen. Asiakkaat jakavat eteenpäin hyviä sekä huonoja kokemuksiaan, minkä vuoksi myös positiivisiin asiakaskontakteihin panostaminen on yritykselle elintärkeää. CRM-järjestelmän (asiakkuudenhallintajärjestelmän) tarkoituksena on auttaa yrityksesi työntekijöitä pitämään huolta asiakkaista ja asiakassuhteista.

Lue lisää

Raportointiratkaisut

Hyvä liiketoiminta on hyvää liiketoimintaa, olipa yrityksesi sitten suuri tai pieni. Hyvää voi kuitenkin aina parantaa! Tehokas ja toimiva raportointi on kannattavan liiketoiminnan perusedellytyksiä, mutta varsinkin pienemmissä yrityksissä se koetaan usein turhan työlääksi ja liikaa resursseja vaativaksi. Ammattimaisessa yritystoiminnassa pääsee harvoin kovin pitkälle pelkällä mutu-tuntumalla. Perustellussa päätöksenteossa tarvitaan aina yksityiskohtaista, paikkansa pitävää ja oikeaan muotoon prosessoitua dataa – tietopohjaa, jolle perustaa yrityksesi kasvu ja kehittyminen.

Lue lisää

Verkkokaupparatkaisut

Verkkokaupparatkaisut toteutetaan meillä aina yrityksen ja sen asiakkaiden tarpeisiin perustuen – emme myy kopiokauppoja. Haluamme aidosti auttaa asiakkaitamme tuomaan esille tuotteet ja palvelut parhaalla mahdollisella tavalla. Tähtäämme siihen, että yrityksen liiketoimintaa ei tarvitse tehdä verkkokaupan ehdoilla, eikä verkkokauppaa myöskään teknologian ehdoilla.

Lue lisää

Internet ratkaisut

Sähköiset julkaisujärjestelmät
Verkkokaupparatkaisut
Sähköpostimarkkinointi
Design -palvelut
Hakukoneoptimointi