Palvelut

Tietoturva

Wintunix – Suojaa tietosi.

Verkoissa vaanivat virukset, haittaohjelmat ja muut ulkoiset uhat saadaan tehokkaasti kuriin tietoturvaratkaisuillamme. Meidän tietoturvapalveluihin kuuluvat virus- ja haittaohjelmien torjunta, palomuuripalvelut ja roskapostisuodatus sekä monipuoliset salausratkaisut esimerkiksi etäyhteyksiin ja sähköpostiin.

Lue lisää

Yritysmyynti

Wintunix – Kaikki mitä tarvitset.

Yritykset voivat hankkia kauttamme kaikki tietojärjestelmiin liittyvät laitteet, kuten työasemat, palvelimet, tulostimet, verkkoratkaisut, tallennusratkaisut, matkapuhelimet, tarvikkeet ja sovellukset. Teemme tarvekartoituksia yhdessä asiakkaamme kanssa, jolloin hankinnat tehdään asiakkaan liiketoimintaa ajatellen suunnitellusti ja kustannustehokkaasti.

Sähköposti

Wintunix – Kaikki mitä tarvitset.

Hosted Exchange 2013 on yritystason sähköposti- ja ryhmäviestintäratkaisu, jonka Microsoft Exchange-palvelimen ominaisuudet tarjotaan Suomesta pilviratkaisuna. Käyttäjät saavat monipuolisen ja tutun pääsyn sähköposteihin, kalenteriin, yhteystietoihin ja tehtäviin joko työasemalta, suoraa verkosta tai mobiilipäätelaitteilta.

Lue lisää

Konesalipalvelut

Wintunix – Kaikki mitä tarvitset.

Anna meidän huolehtia palvelimista puolestasi. Tarjoamme yrityksesi tarpeisiin räätälöityjä konesalipalveluja, jotka joustavat toimintasi muuttuessa. Tarvitsetko erillisen palvelun, avaimet käteen -ratkaisun tai haluatko hallita infrastruktuuriasi pilvessä itse? Mitä ikinä tarvitsetkaan, meillä on ratkaisu ongelmaasi.

Lue lisää

Varmistuspalvelu

Wintunix – Turvaa tietosi.

Milloin viimeksi olet muistanut ottaa varmuuskopiot tärkeistä tiedostoistasi? Onko jokin tärkeä dokumenttisi joskus kadonnut? Tarjoamme työasemille ja palvelimille tiedostojen ja sähköpostien automatisoitua varmistusta. Tällöin tärkeistä dokumenteistasi otetaan varmuuskopiot automaattisesti ja suojatusti internet-yhteyden avulla. Vahvan asiakaskohtaisen salauksen ansiosta tiedostosi eivät päädy koskaan vääriin käsiin.

Ennakoiva etävalvonta

Wintunix – Aina läsnä.

Mikäli liiketoimintasi on vahvasti tietojärjestelmistä riippuvaista, on usein parempi varatua ongelmatilanteisiin jo ennen kuin on liian myöhäistä. Ennakoiva etävalvontapalvelumme tarkkailee työasemiasi sekä palvelimiasi ja raportoi ongelmista. Järjestelmä reagoi pulmatilanteisiin ripeästi ja antaa hälytyksen ylläpitäjälle. Teemme tarvittavat huoltotoimenpiteet ohjelmistopohjaisten työkalujen avulla ja otamme tarvittaessa yhteyttä asiakkaaseen. Ennakoivaan etävalvontaan sovitaan tuntihinta asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tiedon varastointi ja hallinta

Wintunix – Tieto tallessa.

Tiedon turvallinen varastointi on nykypäivänä kaiken A ja O. Luomme räätälöityjä asiakastieto- ja dokumentinhallintajärjestelmiä. Edellä mainitut palvelut voidaan toteuttaa yrityksen omana järjestelmänä tai kustannuksia säästävänä sovellusvuokrauksena eli ns. “pilvipalveluna”.

Viestintäpalvelut

Wintunix – Aina tavoitettavissa.

Tarjoamme yritysasiakkaillemme myös monipuolisia viestintäpalveluja. Erilaiset puheviestinnän palvelut, videoneuvottelupalvelut sekä internet-domainien rekisteröinti ja ylläpito ovat erikoisalaamme. Kun tarvitset esimerkiksi sähköpostia, sähköistä kalenteria, video-/puheviestintää, netti- tai matkapuhelinliittymää, kannattaa kääntyä puoleemme.

Laitteet

Wintunix – Kaikki mitä tarvitset.

Tarjoamme yritysasiakkaillemme monipuolisia laiteratkaisuja. Työasemat, tulostimet, ohjelmistot,
varmistuslaitteet sekä tarvikkeet.

Lue lisää

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.