IT-laitehankinnat

Työvälineet toimistoon ja työmaalle

Aiheuttavatko IT-laitehankinnat päänvaivaa? Tarvitsetteko apua sopivien tietokoneiden ja mobiililaitteiden hankintaan? Yhdelle toimittajalle keskittäminen säästää sekä rahaa että aikaa – hermoista puhumattakaan!

Toimitamme kaikki yrityksenne tarvitsemat työvälineet laadukkaita ja tehokkaita koneita tuottavilta ICT-laite- ja ohjelmistovalmistajilta: työasemat, mobiililaitteet, monitoimilaitteet, palvelimet, ja muu tietotekniikka.

Hoidamme toimituksen ja asennuksen valitsemillasi ohjelmistoilla ja oheispalveluilla kustannustehokkaasti, ja opastamme ja koulutamme laitteiden käytössä tarpeen mukaan. Tarjolla myös käteviä leasing-ratkaisuja!

Oikeat laitehankinnat täyttävät oikeita tarpeita ja toimivat työkalut parantavat henkilöstön tyytyväisyyttä ja työskentelyn tehokkuutta. Työvälineiden tehokas ja ajantasainen ylläpito tuo myös yritykselle kustannushyötyä ja -säästöjä. Elinkaaripalvelut helpottavat laitteistokokonaisuuksien hallintaa hankinnasta asennuksiin, ylläpitoon ja päivitykseen.

 

Oheislaitteet

Työskentelyyn parhaiten sopivat kokonaisratkaisut lisäävät työtehoa ja tuottavuutta.  Oheislaitevalikoimastamme löytyvät mm. tulostimet, monitoimilaitteet, hiiret, näppäimistöt, kuulokkeet, ulkoiset kovalevyt, näytöt ja USB-muistit. Tarjoamme myös monipuolisen valikoiman erilaisia tulostusratkaisuja.

 

Yhteydenottopyyntö

  • puhelimet & tabletit
  • tietokoneet & telakat
  • näytöt & oheislaitteet
  • tulostimet & monitoimilaitteet
  • palvelimet

Edut sinulle

Tuki paikanpäällä ja
puhelimessa

Sain meiltä apua laitteiden käyttöönotossa ja käytössä

Monipuoliset
rahoitusratkaisut

Leasing-rahoitus on joustava vaihtoehto it-hankintoihin

Laitteiden koko
elinkaari hallitusti

Hyvä suunnittelu tuo säästöjä pitkällä tähtäimellä

Asiakkuustiimi

myynti@frendy.fi

Kiinnostuitko?

Jätä viesti, ja otamme pian yhteyttä.

Tulostusta ilman tukoksia

Monipuolinen tulostuspalvelu vai yrityskäyttöön sopiva laitekokonaisuus?
Oikeat ratkaisut käyttötarkoituksen mukaan.

Tutustu

Leasing vapauttaa pääomaa

Vuokraus on joustava ja kustannustehokas ratkaisu laitehankintojen rahoitukseen, kun haluat ennakoida ja budjetoida ICT-investointeja.

Tutustu