IT-ystävästä tuli FRENDY!

Wintunix Oy muuttuu osaksi uutta IT-palveluyhtiö Frendyä - ja palvelu vain paranee

Pienet paikalliset IT-toimijat kohtaavat monenlaisia resurssi- ja osaamishaasteita vastatessaan modernin tietotyön kasvaviin tarpeisiin.​ Suuremmilta toimijoilta paukkuja löytyy, mutta heidän toimintansa keskittyy erityisesti suurten asiakasyritysten ympärille. Kuinka voimme palvella kaikenkokoisia yrityksiä ja yhteisöjä entistä paremmin?

Uusi FRENDY OY tuo nyt 12 suomalaisen IT-palveluyrityksen voimat yhteen tarjotakseen myös pienille ja keskisuurille yritysasiakkaille osaamista ja maantieteellisesti kattavaa IT-palvelua, joka on ollut usein vain suurempien yritysasiakkaiden saatavilla. Wintunix Oy on yksi noista voimien yhdistäjistä.

Wintunix ja tuottamamme IT-palvelut eivät kuitenkaan häviä mihinkään – päinvastoin! Yli 20 vuotta sitten aloitettu matka jatkuu entistäkin leveämmillä hartioilla, vahvistavat Pekka ja Antti Puustinen.

Mikä on Frendy?

Frendy Oy:n enemmistöomistaja on pääomasijoittaja Procuritas, ja yhdistettyjen yritysten nykyiset omistajat jatkavat Frendyn merkittävinä omistajina. Frendyn yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2020 oli noin 33 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllistää noin 160 IT-osaajaa. Frendyn tavoittaa 16 paikkakunnalta ympäri Suomea, Rovaniemeltä Helsinkiin. Frendyn muodostavat Wintunix Oy, Isoweli Oy, Soluto, InData Oy, InDatahouse Oy, R-Office Oy, R-Office Uusimaa Oy, R-Office Itä-Suomi Oy, Datanix Oy, ITsPro Oy, Mikrovirta ja Tietokonemaailma Oy.

Frendyn tavoitteena on olla Suomen paras IT-palveluyhtiö pienille ja keskisuurille yrityksille.  Ei yhtään hullumpi juttu, vai mitä?

 

Kurkkaa Frendyn kotisivut

Mitä tämä tarkoittaa sinulle?

Palvelumme, ja tutut naamat langan päässä ja koneiden piuhoissa, säilyvät ennallaan. Vain osaamisemme kasvaa ja monipuolistuu. HIPHEI!

Lisätietoja pääfrendyiltä:

Pekka Puustinen, Wintunix Oy, liiketoimintajohtaja
+358 40 718 6417  pekka.puustinen@wintunix.fi

Mikko Peltonen, Frendy Oy, toimitusjohtaja
+358 40 520 1458  mikko.peltonen@frendy.fi