Asiakaskokemuksia yrityksiltä

Kertomuksia aidosta IT-ystävyydestä

Ohutlevytöitä kovalevylle

Control Express Finland on Savox Communications Groupiin kuuluva yritys, joka on erikoistunut mekaniikkaratkaisuihin ja omaa pitkän kokemuksen tarkkuutta ja ammattitaitoa vaativista ohutlevytöistä ja ohutlevyrakenneratkaisuista.

Yrityksen erityisosaamista on ratkaista metallirakenteiden painoon ja jäykkyyteen liittyviä ongelmia kennoteknologioilla. CEF hoitaa rautaisella ammattitaidolla asiakkaan koko projektin suunnittelusta valmistukseen asti.

Toimitusjohtaja Henri Hiltunen tietää, että modernien tuotantolaitteiden kanssa toimiminen vaatii toimivan ITC- ympäristön sekä nopean tuen ongelmatilanteissa. ”Wintunixin kanssa yhteistyö on toiminut loistavasti jo 10 vuoden ajan!”

 

Control Express Finland

Yli 20 vuotta IT-ystävyyttä

Jatkuvasti kehittyvään yhteistyöhön voi luottaa

Kruunupuisto tarjoaa kuntoutus- ja työhyvinvointipalveluja sekä hotelli-, ravintola- ja kokouspalveluja Punkaharjun huikeassa kansallismaisemassa, Saimaan rannalla. Suurella sydämellä työskentelevä, ammattitaitoinen henkilöstö edistää kävijöiden terveyttä ja hyvinvointia arvokkaan rakennusympäristön ja upean luonnon keskellä jo yli 100 vuoden kokemuksella.

”Wintunix on tuottanut meille IT-palveluita ja -ratkaisuja jo parin vuosikymmenen ajan, kokonaisvaltaisesti aina laitehankinnoista palvelintilaan ja käyttäjätukeen. Wintunix on kumppani, jolla on halua kehittyä ja kehittää yhteistyötämme aina tarpeiden muuttuessa. Tukipalveluiden joustavuus ja pettämätön palveluasenne kaikissa tilanteissa ovat meille kirsikka kakun päällä!”

 

Käy Kruunupuistoon

Saumatonta yhteistyötä

Infra vakaalla pohjalla

Joros Oy on erikoistunut putkentaivutukseen ja valmistaa alihankkijana teknisesti ja muodollisesti haastavia metallituotteita vene-, ajoneuvo-, energia- ja huonekaluteollisuuteen. Laaja valikoima erilaisia huvivenevarusteita yli sataan eri venemalliin on tehnyt Joros Oy:sta tuotekehitys- ja yhteistyökumppanin lähes kaikille suomalaisille venealan yrityksille.

”Ulkoistamalla kaikki ict-ratkaisumme Wintunixille takaamme, että inframme on rakennettu stabiilille pohjalle, kaikki eri osatekijät huomioiden. Silloin voimme huoletta keskittyä omaan ydinosaamiseemme – siihen missä me olemme hyviä”, toimitusjohtaja Toni Pesonen kertoo. ”Pitkän yhteistyön ansiosta Wintunix tuntee toimintamme ja tarpeemme hyvin, ja yhteyttä on helppo ottaa aina jos tarvetta tulee!”

 

Joros Oy:n kotisivuille

Sujuvaa taloushallintoa

IT-ulkoistus vapauttaa aikaa tuottavaan työhön

Laskentakonsultit Oy on asiakaslähtöinen taloushallinnon ammattilainen, joka tarjoaa yrityksille sähköisiä palveluja palkanlaskusta kirjanpitoon ja viranomaisviestintään. Sen Talouspäällikkö-palvelu auttaa hallitun kasvun suunnittelussa ja neuvoo verosuunnittelussa. Yrityskaupoissa ja-järjestelyissä Laskentakonsultit ohjaa varmoin käsin, yli 40 vuoden kokemuksella.

”Olemme ulkoistaneet ict-palvelut, koska niiden kanssa puljaaminen veisi aikaamme tuottavalta työltä”, toimitusjohtaja Tiina Miikki toteaa. ”Toimiva yhteistyömme Wintunixin kanssa on jatkunut jo parikymmentä vuotta, ja Wintunixin pojat tuntevat yrityksemme läpikotoisin.  Se takaa, että järjestelmämme keskustelevat keskenään ja työnteko sujuu ongelmitta.”

”Wintunixin pojilla on myös lehmän hermot”, Tiina naurahtaa.
Aivan kuten näillä kärsivällisillä kirjanpitäjilläkin.

 

Luota Laskentakonsulteihin

Järvisydämellistä vieraanvaraisuutta

Tukea etänä ja lähellä

Hotel & Spa Resort Järvisydän tarjoilee paikallisia herkkuja,  kestittää Savon suurimmassa Wiinikellarissa sekä kutsuu rentoutumaan järviaktiviteettien parissa, Saimaan aalloilla, Linnansaaren kansallispuistossa. Ainutlaatuinen Järvikylpylä tuo Rantasalmelle matkailijoita aina Australiasta asti.

”Wintunix on nopeasti tavoitettavissa, jos teknisiä pulmia tulee. Jos ongelma ei selviä etänä, on Jouni jo pian ratin takana keula kohti Rantasalmea”, talonwäki tietää. ”Wintunix pojat ovat alansa asiantuntijoita, mutta myös mukavia tyyppejä. Todellisia IT-ystäviä”, renkipojjaat ja piikatyttöset kuiskivat.

 

Ihastu Järvisydämeen

Jos meillä meinaa kilahtaa, niin teillä soi!

 

IT-ystävyys tuo luotettavuutta

Restamaster toimittaa hotelli-, ravintola- ja julkitilakalusteita isoihin ja pieniin projekteihin eri puolelle Suomea. Myös erikoiskalusteita ammattitaidolla tuottava yritys tunnetaan laadusta, varmuudesta ja luotettavuudesta. Wintunixin ystävänä voikin olla varma, että tietotekniikan ongelmat eivät viivästytä toimituksia.

”Olemme todella tyytyväisiä Wintunixin palveluun,”
toimitusjohtaja Jari Lamberg vakuuttaa.

 

Tutustu Restamasteriin

 

Ympärivuotista kehitystä

Verkkoyhteyksiä ja verkostoitumista

Hotelli Hospitz Olavinlinnan liepeillä on boutiquehotelli ja tasokas ravintola puutarhaterassilla aivan Saimaan rannalla. Suuren kristallikruunun alla tarjoillaan makuelämyksiä moninaisissa perhejuhlissa, yrityskokouksissa, TYHY-päivillä, pikkujouluissa ja tietysti myös kesää ja oopperailtoja juhlistaen. Rentouttava illallinen ystävien kesken tai verkostoituminen Hospitzin aamiaispöydässä tuovat yhä useamman Linnankadulle ympäri vuoden.

Historiallisen Hospitzin kehitys ei pysähdy, ja it-ystävä Wintunix pysyy rinnalla sesongista toiseen. ”Lyhyt vasteaika ja juuri meille sopivat palvelut ovat Wintunixin valtteja,” yrittäjät Kalevi Korjanen ja Anne Timberg kiteyttävät. ”Myös mukava ja luonteva kanssakäyminen tukipalvelun kanssa on todella iso plussa”.

 

Tutustu Hotelli Hospitziin

Uuden menomestan notkeat kassat

Sibbe9 on uusi yökerho Hämeenlinnan keskustassa. Tämän kaksikerroksisen kohtaamispaikan Retropoli-baari soittaa parhaita hittejä viimeisiltä vuosikymmeniltä, ja discossa juhlitaan aamuun asti neljänä päivänä viikossa. Peilipallo kiiltää ja tunnelma on taattu!

Uuden menomestan kassajärjestelmät hankittiin Wintunix Oy:n kautta. ”Meillä myynti tapahtuu hyvin lyhyessä ajassa ja silloin kaiken täytyy toimia ongelmitta”, yrittäjä Juha Tuhkasaari kertoo. ”Kaikissa ongelmatilanteissa Wintunixin pojat ovat olleet valmiita auttamaan kellonaikaan katsomatta!”

 

Kohtaa Sibbe 9

Onko tämä paikka teidän?

 

Voimmeko jakaa yhteisen taipaleemme askelia muillekin?
Tällä sivulla on tilaa juuri teille – laita meille sähköpostia!

 

Mielipiteesi on tärkeä

Yksi ystävän tärkeimmistä ominaisuuksista on taito kuunnella.
Kerro meille asiakaskokemuksestasi  –  haluamme kehittyä kanssanne!

 

Anna palautetta